diumenge, 5 de juny del 2011

4a. Trobada de famílies amb trigèmins



El dissabte 4 de juny, vàrem celebrar la quarta trobada de trigèmins. Els organitzadors d'aquest any (La Carme, la Rosa, el Salvador i el Jaume), ens van proposar passar un dia a la natura

El lloc escollit va ser el Centre de fauna salvatge La Coma (Piera). Com era d'esperar ens ho vàrem passar d’allò més bé !

A primera hora ens varen dividir en 2 grups, un de nens i un de pares acompanyats d'uns monitors molt simpàtics i agradables que ens varen fer un recorregut pel parc. Ens van ensenyar el hàbitat, el comportament i l'alimentació de les aus i mamífers salvatges del nostre país.

Després ens varen obsequiar amb una demostració de vols de les diferents aus del centre, que va agradar tant a petits com a grans.

Cap al migdia, vàrem començar el tradicional pícnic que es va veure interromput per la pluja i que vam poder acabar sota la porxada.

Des de aquí, agraïm la feina feta pels organitzadors, els monitors del centre i molt en especial a totes les famílies que vàrem poder gaudir un any més d'una trobada familiar, divertida i en aquest cas molt educativa.

Aquí teniu un recull de fotografies :


































1 comentari:

ismael1972 ha dit...

hola som l´Ismael la Sara la Ariadna el Marc i Ismael jr.
Ens ho vàrem passar d´allò més bé, estem esperant ja la propera trobada doncs ens va encantar trobar-nos em tantes persones que no ens coneixiem de res. El bon tracte cordial i tan familiar que va haber-hi, així dona plaer anar a qual se vol lloc. Podeu comptar amb nosaltres per les properes trobades i intentarem anar-hi a totes com a tradició. Una forta abraçada a totes les families i ens trobem deseguida que un any passa volant.